Kako se kaj razumete s sobnimi rastlinami v stanovanju? Jaz osebno jih imam rada, ampak ne preživijo rade, kaj delam narobe še danes ne vem. Nekateri pa delajo včasih čudeže, da imajo tako lepe cvetoče ali zelene rastline po celotnem stanovanju. So pa tudi taki, ki jih sploh ne marajo. Ampak, če bi jim omenila čudežno rastlino, ki jim lahko prinese srečo ali denar, bi si jo sigurno nabavili. To je bambus, ki je res posebna rastlina, ki pa rabi tudi nekaj nege in zalivanja. O čudežnih lastnostih bambusa lahko ogromno preberete na spletu ali pa mogoče v kakšni knjigi.

Če hočemo imeti res lepe rastline v stanovanju, moramo imeti čas in nekaj o njih vedeti. Samo tak nam ne bodo uspevale, ker samo voda je včasih premalo. Prav tako je tukaj sedaj že en čas bambus, ki se vedno bolj pojavlja v naših domovih. Pravijo in ogromno je napisano, da je rastlina, ki nam prinaša srečo, ljubezen in še ogromno vsega. Ampak za njo moramo tudi nekaj narediti, da nam uspeva in da nam vse to prinese. Bambus ne rase v zemlji, dobimo ga v lončku in v gobi navlaženi. Rabi ogromno tekočine, da se bo lepo počutil. Prav tako ga dobite v steblih, ki so med seboj povezana. Če imate devet stebel boste imeli zadovoljstvo ter veliko srečo, samo dve stebli vam prinaša ljubezen, osem takrat boste imeli ogromno denarja, pet je pomembno za zdravje, tri pa veliko sreče nasplošno. Mislim, da te vse to zelo pritegne, izgubiti nimate kaj, lahko pa poskusite.

Mislim, da ste bambus sreče že videli kje v trgovini ali v kakšni cvetličarni. Ker danes se ta bambus prodaja že povsod. Lahko ga tudi posamezno že dobite in ga sami daste v kakšno vazo in dodate malo vode. Poskusite si nabavit to čudovito rastlino in boste imeli srečo v denarju ali ljubezni.