Šele ko se boste lotili izbire nove postelje, boste najverjetneje videli, koliko različnih možnosti vam je na voljo na trgu. Kljub temu pa se lahko pripeti, da nikakor ne boste našli ustrezne zase, zato jo ne nazadnje lahko naročite kar po meri.

So vam ljubše masivne, kovinske, francoske ali kakšne druge vrste postelj? Izbira je vsekakor v veliki meri odvisna od vašega stila oziroma okusa. Če kupujete zakonsko posteljo, pa morate pri izbiri takšnega pohištva upoštevati tudi želje svojega partnerja.

postelje

Postelja v kombinaciji kovine in lesa

Pri nakupu ali naročanju postelje je zlasti pomembno, da so nam povsem jasne dimenzije, torej kako veliko posteljo želimo imeti v svojem spalnem prostoru. Obstajajo standardne dimenzije, denimo postelje 90×200, po drugi strani pa lahko naročimo posteljo, ki ji sami določimo mere. Prav tako kot velikost pa so pri izbiri postelje pomembni tudi materiali. Les še vedno prevladuje, a postelja je lahko izdelana iz najrazličnejših drevesnih vrst. Najpomembneje je, da je izbrani les dovolj trpežen ter da pohištvu omogoča tudi dovolj stabilnosti in ne nazadnje še dovolj dolgo življenjsko dobo.

Zelo priljubljena je tudi takšna postelja, kjer je les ustrezno kombiniran še z drugimi materiali, na primer s kovino. Postelja v takšni kombinaciji je videti elegantna ter se kot takšna odlično poda v moderno zasnovano spalnico.

Kako priljubljene pa so oblazinjene postelje?

Lesena postelja je priljubljena že od nekdaj in tako bo verjetno tudi ostalo. Po drugi strani pa v ospredje ne smemo pozabiti postaviti niti vse bolj priljubljenih oblazinjenih postelj, ki na prvi pogled delujejo skoraj povsem kraljevo.

Oblazinjena ležišča nam lahko ponudijo največjo mero udobja in prijetnega počutja med spanjem ali dnevnim počitkom. Takšni kosi opreme so na voljo v številnih barvnih odtenkih in so zato še toliko bolj zanimive.

Naročilo postelje v dobro založeni spletni prodajalni s pohištvom

Če je bila to nekdaj misija nemogoče, je to sedaj postalo resničnost – skoraj prav vse izdelke namreč lahko nakupujemo na daljavo. Ne nazadnje lahko preko spleta naročamo tudi vse kose pohištva, tudi postelje. In če nismo povsem prepričani o nakupu, ponudnika lahko praviloma obiščemo tudi v njegovih fizičnih prostorih.