Se odločate za nakup novih oken? Dovolite, da vam svetujemo. PVC okna Cugelj so trenutno ena izmed najboljših, če ne celo najboljša okna na slovenskem tržišču. Odlikuje jih njihova izjemna kakovost ter odpornost na zunanje vremenske razmere, prav tako so cenovno ugodna. Podjetje Cugelj že skoraj 20 let uspešno izdeluje ter prodaja svoje izdelke na slovenskem tržišču. Pohvalijo se lahko tudi s svojo neverjetno ponudbo PVC in ALU oken.

pvc okna

Ko se odločamo za nova okna, ponavadi ne vemo, katera bi kupili. PVC okna ali lesena okna? Odgovor je enostaven. Pvc okna so veliko bolj obstojna ter energijsko varčna od lesenih oken, prav tako so mnogokrat tudi cenejša. ALU lesena okna pa so bolj primerna za stranke, ki si želijo bolj pristen ter staromoden videz oken, ter okna, ki bolj dihajo.

Za svoj dom lahko izberete barvo oken iz široke palete barv, katere ponujajo.

PVC okna in ostale svoje izdelke vam prav tako dostavijo na dom ter zmontirajo ali demontirajo prejšnja okna. Prav tako vam lahko svetujejo pri vaši izbiri ter izmerijo vse potrebne mere namesto vas. V primeru, da se vam mudi, pa poskušajo poiskati najkrajši možni tremin izvedbe. 

V svoji ponudbi pa nimajo samo PVC okna, temveč tudi senčila in komarnike. To pa samo zato, da se lahko skrijete pred neprijetnim soncem in nadležnimi komarji.

Svoje povpraševanje lahko oddate kar preko njihove spletne strani. Obisk slednje vam priporočamo tudi zato, da si ogledate njihove reference, oziroma galerijo slik že zaključenih projektov podjetja Cugelj.  

Kontaktirate jih lahko preko njihove stacionarne telefonske številke, modre številke ali pa preko njihovega elektronskega poštnega naslova. Vsi kontaktni podatki se prav tako nahajajo na njihovi spletni strani navedeni v vrhu teksta. Če pa preferirate bolj direktno komunikacijo, jih lahko obiščete v enem od dveh razstavnih salonov v Sloveniji (Ivančna gorica ter Ljubljana).