Iščete vhodna vrata, pa ne veste, za kakšna bi se odločili? Seveda, ta odločitev je nadvse pomembna, vhodna vrata so namreč stik zunanjosti z vašim domom. Kot tak vam mora predstavljati pobeg v zasebnost, varnost, zatočišče … Tudi če prisegate na tradicijo, lahko dobite zelo sodobna in modna vrata, ki kar kličejo po vaši pozornosti. Pri podjetju Pirnar so namreč na odličen način združili tradicijo in sodobnost ter ustvarili vhodna vrata, ki s svojim videzom jemljejo dih, kakovost izdelave in materialov prepriča še tako zahtevnega kupca, hkrati pa so poskrbeli celo za najmanjše podrobnosti. In če imate torej radi tradicijo, ste lahko prepričani, da lesena vrata še zdaleč niso edina možnost. Da, pri Pirnarju izdelujejo tudi lesena vrata in z njimi naravnost navdušujejo, nudijo pa tudi prečudovite kolekcije aluminijastih vrat, ki so izdelana tako, da kljub materialu dajejo vtis o nekem drugem, preteklem času.

Vhodna vrata

Čudovit preplet tradicije in sodobnega časa

Ta vhodna vrata so namreč izredno lepo okrašena in dopolnjena s čudovitimi poudarki. Gre za vrata kolekcije Classico, za katero že samo ime pove, da prisega na klasične poteze. Če te združimo s sodobnimi materiali in najnovejšo tehnologijo, pa ste lahko prepričani, da gre za zadetek v polno.

Naj naštejemo samo nekaj možnosti vhodnih vrat iz te kolekcije. Classico alu vrata 3210 so zelo lepo dopolnjena z vitražnimi stekli v vzorcu romba, ki se potem še enkrat ponovi nižje na vratih. Gre za resnobna vrata, ki so hkrati polna nekega veselja do življenja, pravijo pri Pirnarju. Vrata 3320 iz te kolekcije zaznamuje čudovito okrašen vitraž, ki vratom daje videz tradicionalnosti. Hkrati ta nudijo tudi vtis svežine in modernega časa. Vhodna vrata 3270 imajo krasne zlate detajle, za ljubitelje romantike in nostalgije pa sta jim dodana cvetlični vzorec ter rustikalni okvir, medtem ko vrata 3141 navdušijo z uokvirjenim vitražnim steklom. Svetloba in vzorci naredijo poseben čar, zato z izbiro takšnih vrat zagotovo ne boste razočarani. Vhodna vrata 3200 so čvrsta, trdna in sinonim varnosti, vrata 3300 pa so prav posebna zaradi podolgovatega okna, ki je obdano z bogatim okvirjem. Dovolite, da v vas vzbudijo občutke elegance iz nekih drugič časov – časov, ki so že minili.

Vhodna vrata Pirnar

Trdna in odporna

Vsa omenjena vhodna vrata so torej pravi poklon tradiciji, klasičnim vzorcem in duhu preteklosti. Je pa njihova skupna značilnost tudi ta, da so izdelana iz aluminija, torej materiala, ki predstavlja sodobnost, in ne lesa. Zakaj? Aluminijasta vrata so znana po tem, da so vzdržljiva, trdna, odporna na vplive iz okolice, lahko jih recikliramo in niso zahtevna za čiščenje ter vzdrževanje. Če se torej spopadate s pomanjkanjem časa, hkrati pa bi radi, da vaša vrata dolgo ohranjajo prvotni videz, se ne povesijo in vaše goste očarajo vedno znova in znova, tudi čez dolga leta, so tovrstna vrata prava izbira. Ko temu dodamo še zgoraj naštete lastnosti, ki odražajo duh tradicionalnosti, se poveča še njihova estetska vrednost, vaš dom pa dobi izjemno prijeten čar in vzbuja posebne občutke.

Ste še vedno v dvomih? Obiščite podjetje Pirnar, kjer boste našli najboljše strokovnjake s področja izdelave vhodnih vrat. Prisluhnili bodo vašim željam, upoštevali morebitne posebne mere, trudili se bodo izpolniti vaše zahteve. Izdelali vam bodo prav posebna, unikatna vrata, kakršnih nima nihče drug. Obiščite njihovo spletno stran in se prepustite njihovim idejam, ki vas bodo zagotovo navdušile.