Vsi nimamo takšne sreče, da bi imeli lep bel nasmeh ali, kot mu nekateri pravijo filmski nasmeh. Ampak vse se da danes odpraviti, tudi rumene zobe, lahko spremenimo v bele. Nekateri že poznate beljenje zob, ni pa to edina metoda, da so vaši zobje beli. Tudi bele luske so za te namene priporočljive. Nekaj si lahko preberete tudi na tej strani https://luxdental.si/zobne-luske/

zobne luske cena

Mogoče še niste slišali za zobne luske, ampak luske vam nadenejo na vaše zobe, brez kakršni koli bolečin. Res, da niso primerne samo za obarvanost vaših zob, tudi, ko je kateri zob odkrušen ali pa poškodovan. Zobne luske cena je vedno vprašanje vsakega posameznika. Vemo, da ima vsak drugačen zob, tako se tudi cene razlikujejo. Nihče nima niti dva zoba iste velikosti, zato se tudi zobne luske cena razlikuje. Najboljše, da se oglasite pri izkušenem zobozdravniku, ki se z luskami ukvarja in vam bo povedal vse kar vas zanima, glede zobnih lusk.

Če imate mogoče rumene ali poškodovane zobe vam priporočam zobne luske. Naredijo vam jih iz kvalitetnega materiala, ki vas ne bo motilo na vaših zobeh. To vse vam naredi lahko samo izkušeni zobozdravnik. Zobne luske so zelo tanke, kot kontaktne leče, zato ne boste lusk opazili. Zobne luske cena ni tako visoka, da si ne bi mogli privoščiti, če si želite spet lepe zobe, brez napak in brez rumene barve. Če imate kakšno podobno težavo, se oglasite pri zobozdravniku, kjer vam bo vse razložil, celotni postopek, in če ste primeren kandidat za zobne luske. Tudi sama namestitev lusk je zelo hitra, dva obiska in že so luske na vašem zobu. Zobne luske cena, kot sem že omenila je različna zato se za ceno oglasite pri njih. Morate naredit en kratek pregled, da vam lahko na to odgovorijo. Povrnite si filmski nasmeh z luskami in spet boste srečni.